Voor mensen die van GSM komen, en nu hier met een bepaalde groep willen RPGen.
 
IndexRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 division rs

Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2, 3 ... 14 ... 28  Volgende
AuteurBericht
feniks vlame

avatar

Aantal berichten : 4585
Registratiedatum : 09-07-10
Woonplaats : de 2e ster aan de rand recht door tot nooit gedacht land

BerichtOnderwerp: division rs   ma feb 21, 2011 8:36 pm

Intro

Er zijn bijzondere mensen op deze wereld. We vragen er niet om speciaal te zijn. Zo zijn we geboren. Wij lopen je gewoon elke dag voorbij op straat, meestal onopgemerkt. Het begon allemaal in 1945, de nazi's onderzochten paranormale oorlogsvoering. Ze wilden van paranormaal begaafden soldaten maken. Velen van ons stierven. De oorlog eindigde, maar de proeven gingen door. Regeringen overal ter wereld richtte de zogenaamde Division op in de hoop te doen wat bij de nazi's mislukt was: wapens van ons maken. Agenten van Division zijn opgeleid om ons op te sporen, om ons weg te halen bij onze dierbaren. Overal ter wereld worden kinderen en ouders vast gehouden. Ze testen ons en rubriceren ons. Ik ben een Pusher, ik kan in je gedachten dringen en elke leugen waar laten lijken. Je hebt ook Movers, ofwel telekinetici. Watchers kijken in de toekomst. Surgeons, Shadows, Bleeders.. Het gaat maar door. In de ogen van Division zijn we proefkonijnen. Het enige probleem is dat we massaal blijven sterven, niemand overleefd het middel dat onze gave moet versterken. Mijn naam is Hisano Aoyama. Division had me gevangen genomen, maar ik wist te ontsnappen. Ik ben hun patiënt Zero, de enige die ooit de injectie met het het middel heeft overleeft. Mijn vrijheid is beperkt, de mogelijkheid dat Division me vind bestaat nog steeds. Net als vele andere paranormaal begaafden ben ik naar Hong Kong gevlucht. Ik bedacht een plan, en greep alle mogelijke hulp van andere paragnosten aan. Zo ontstond Aoyama Boarding School, een school voor paranormaal begaafde kinderen, en enigszinds een thuis waar ze op veilige afstand zijn van Division. Nu beloofd de toekomst niet veel goeds, maar het goede nieuws is dat de toekomst alsmaar op drastische wijze en in de kleinste details verandert. Division heeft vele slagen gewonnen, maar nu moeten wij de oorlog winnen.

soorten gaves

De watchers zijn van alle paragnosten, degenen die qua intellect het moeilijkst van de wijs te brengen zijn. Watchers hebben de gave om in de toekomst te kunnen kijken, maar ook ver in het verleden. Als zij bepaalde voorwerpen aanraken, kunnen zij zien waar het voorwerp zich eerder bevonden heeft, door wie het ooit gebruikt is, en bijvoorbeeld ook wie de eigenaar is. Dit geld ook voor personen. Als ze mensen aanraken, hebben ze de mogelijkheid om hun levensverhaal te zien. Hoe hoger het niveau en hoe sterker de kracht van de watcher, hoe verder zij in het verleden of in de toekomst kunnen kijken. Flashforwards en flashbacks. Watchers worden veelal gewantrouwd, omdat geheimen in hun buurt niet lang geheim blíjven. Ze zijn over het algemeen zeer intelligent, kalm en vastberaden. De watchers weten als geen ander dat de toekomst altijd veranderd kan worden, maar hoe je het ook bekijkt, zij zien alles.

Shadows, gevreesd door vooral watchers, hebben de gave om flashforwards en flashbacks te blokkeren door middel van onzicht- en onvoelbaar schild dat ze om zichzelf, anderen, voorwerpen en soms zelfs gebouwen heen kunnen zetten. Wat ze met dit schild kunnen doen verschild. Soms kunnen ze letterlijk onzichtbaar worden, en soms gebruiken ze het schild om gewoon niet vatbaar te zijn voor krachten van andere paragnosten. Toch is dat niet de enige gave waarover ze beschikken. Shadows kunnen door vaste voorwerpen heen bewegen, en zeer krachtige shadows kunnen zichzelf ook shapeshiften, veranderen in een bestaand mens of voorwerp dat op dat moment in hun gedachten op komt. Nog wat zwakkere shadows kunnen alleen kleine voorwerpen in iets anders shapeshiften. Soms zijn ze letterlijk onvindbaar, waar ze dus hun naam aan te danken hebben. Shadows zijn heel gehaaid, weten precies wat ze wel en wat ze niet kunnen. Ze kunnen dingen doen zonder dat anderen er ooit weet van zullen hebben, en dat maakt hun persoonlijkheid zeer duister.

Bleeders worden vaak onterecht onderschat. Het is ook een weinig voorkomende kracht onder de paragnosten, maar dat maakt hen niet minder krachtig. De kracht van een bleeder zit namelijk in zijn of haar schreeuw. Het geluid dat zij voortbrengen is zó hoog, dat door de trillingen de luchtdruk en energie in de omgeving in enkele seconden kan veranderen. Daar hebben ze ook hun naam aan te danken. Vaak word de druk zo hoog, dat het bloed in de lichamen van mensen die het slachtoffer worden van een bleeder, haast stilstaat. Dit heeft als gevolg dat die mensen ontzettend krachtige pijn in hun hoofd krijgen, waardoor zij onder de illusie van een bleeder komen te staan, gevolgd door een hartstilstand. De energie die bleeders uitstoten beïnvloeden vaak ook elektrische apparaten die in de buurt zijn, dus daar maken ze in een gevecht ook al te graag gebruik van.

Gevaarlijk, onvoorspelbaar en ontzettend krachtig. Healers, zijn opgesplitst in twee groepen: De healers die hun krachten gebruiken om gewonde mensen te helpen, en healers die hun krachten gebruiken in hun eigen voordeel. Zij kunnen namelijk levende wezens 'maken' en 'breken'. Ze worden Healers genoemd, maar je zou bijna zeggen dat die naam onterecht is, omdat ze hun krachten steeds meer op een destructieve wijze gebruiken. Ze hebben namelijk de kracht de cellen in het menselijk lichaam te veranderen, waardoor ze iemand gezond, maar ook ernstig ziek kunnen maken. Door enkel hun handen op het lichaam van een ander te leggen, kunnen ze doen met diegene wat ze willen. Vele Surgeons worden psychisch gestoord, omdat de meesten hun krachten niet in de hand kunnen houden.


Movers, ook wel telekineten hebben de kracht om voorwerpen te verplaatsen met hun gedachten. Dit is een van de krachten die het makkelijkst te leren is, omdat je integenstelling tot bijvoorbeeld healers, kunt oefenen op simpele objecten om je heen. Movers worden getraind om hun omgeving te identificeren, en daar gebruik van te maken. Hun persoonlijkheid is meestal vriendelijk, en prettig om mee om te gaan. De ogen van een mover worden volledig wit als ze hun krachten gebruiken, daarom moeten zij erg voorzichtig zijn omdat dat ze kan verraden. Hoe krachtiger een mover, hoe zwaarder de objecten zijn die hij kan moven. Hetzelfde geld voor snelheid. Ondanks het feit dat het makkelijker te leren is dan de rest van de paranormale gaven, heeft een mover veel training nodig om zijn krachten perfect onder controle te krijgen.

Wipers stammen af van watchers. Ook zij hebben de mogelijkheid de toekomst en het verleden te zien, maar daarbij kunnen zij ook herinneringen van mensen wissen. Er zijn over de hele wereld maar 5 wipers, en één ervan geeft les op Aoyama Boarding School. Er is niet veel bekend over verdere krachten van de wipers, omdat zij hun krachten nauwelijks nog gebruiken

Pushers stammen af van movers, en heeft zichzelf ontwikkeld tot de krachtigste groep die er bestaat. Pushers hebben de kracht om hun wil in de gedachten van een ander te plaatsen, en deze persoon alles laten doen wat de stuurder maar wil. Ze kunnen herinneringen plaatsen bij mensen, dromen, en ze zo hun wil op leggen. Pushers kunnen mensen zelfs zo sturen, dat ze zelfmoord plegen. De ogen van een Pusher worden volledig zwart als zij iemand pushen, ofwel 'besturen', in tegenstelling tot hun voorganger. Movers krijgen namelijk volledig witte ogen als zij hun krachten gebruiken. Als zij eenmaal in je hoofd zitten, ben je verloren. Pushers kunnen zo hun eigen persoonlijke leger vormen, en dat maakt ze erg bedreigend.
---------

naam:
achternaam:
leeftijd:
uiterlijk:
innerlijk:
gave:
kant(vluchters, division)
verleden:
extra:
door:


naam:ryan
achternaam:skywalker
leeftijd:18
uiterlijk:zwart warrig haar, helder grijs blauwe ogen. hij is von normale lengte en postuur maar hij is nogal gespiert en knap
innerlijk:hij is een rebelse en koppige jonge en is al een geruimetijd op de vlucht en hij wantrouwt mensen eerder dan tot hij ze vertrouwt, voor vreemde lijkt het een kille harteloze jongen, maar als je hem beter kent merk je hij zo mensen weg houd die hij niet moet, want mensen die hij vertrouwt is hij heel aardig tegen en zorgzaam
gave:
kant:vluchters,
verleden:hij is zijn ouders verloren toen hij en zijn zusje werden gevangen genomen, hij wist te ontsnappen met zijn zusje maar ze zijn elkaar kwijt geraakt, hij weet tot ze bij division zit en wilt haar redden maar is en plan aant bedenken
extra:
door:mij
Terug naar boven Ga naar beneden
Anniek

avatar

Aantal berichten : 5006
Registratiedatum : 08-07-10
Leeftijd : 25
Woonplaats : Het Theater<3

BerichtOnderwerp: Re: division rs   ma feb 21, 2011 9:43 pm

naam: Riven
achternaam: Renalds
leeftijd: 17
uiterlijk: lang bruin haar, grijze ogen,
innerlijk: moedig, eigenzinnig, zorgzaam
gave: Wiper
kant(vluchters, division)vluchters
verleden: Ze heeft nooit veel over haar gave geleerd omdat ze geen andere mensen kent. Ze heeft zich haar leven lang verborgen gehouden.
extra:
door:Anniek
Terug naar boven Ga naar beneden
feniks vlame

avatar

Aantal berichten : 4585
Registratiedatum : 09-07-10
Woonplaats : de 2e ster aan de rand recht door tot nooit gedacht land

BerichtOnderwerp: Re: division rs   di feb 22, 2011 6:15 pm

ryan liep richting zijn apparte ment waar hij nu al bijna 3 maand woonde wat best lang was voor hem aangezien hij veel vluchte eenmaal bij de deur maakt hij hem open en ze de bootschappen binnen en hij gign op ht balkon staan
---

ps mijne is mover
Terug naar boven Ga naar beneden
Anniek

avatar

Aantal berichten : 5006
Registratiedatum : 08-07-10
Leeftijd : 25
Woonplaats : Het Theater<3

BerichtOnderwerp: Re: division rs   di feb 22, 2011 7:38 pm

Riven liep over straat. Ze dacht niet echt na bij wat ze deed en liep een willekeurig hotel in.
Terug naar boven Ga naar beneden
feniks vlame

avatar

Aantal berichten : 4585
Registratiedatum : 09-07-10
Woonplaats : de 2e ster aan de rand recht door tot nooit gedacht land

BerichtOnderwerp: Re: division rs   di feb 22, 2011 9:50 pm

ryan had verschillende plannen bedacht om zijn zusje weg te krijgen bij divison alleen hij wiat niet waar hun hoofd kwatier lag en dat was niet het enige probleem er waren daar ook andere met gavens en hij zuchte terwijl hij voor zich uit staarde en zag mensen op straat allenmaal haast en haast
Terug naar boven Ga naar beneden
Anniek

avatar

Aantal berichten : 5006
Registratiedatum : 08-07-10
Leeftijd : 25
Woonplaats : Het Theater<3

BerichtOnderwerp: Re: division rs   di feb 22, 2011 10:57 pm

Riven ging met gesloten ogen haar kamer in en plofte op het bed. Hier zouden ze haar niet vinden. Ze zuchtte, als ze haar gave beter begreep had ze er tenminste wat aan.
Terug naar boven Ga naar beneden
feniks vlame

avatar

Aantal berichten : 4585
Registratiedatum : 09-07-10
Woonplaats : de 2e ster aan de rand recht door tot nooit gedacht land

BerichtOnderwerp: Re: division rs   di feb 22, 2011 11:05 pm

ryan ging na een tijdje naar binnen en begon weer na te denken over divison iets wat hem gek maakte om steeds op te blijven letten hij wilde weer eens normaal kunnen doen
Terug naar boven Ga naar beneden
Anniek

avatar

Aantal berichten : 5006
Registratiedatum : 08-07-10
Leeftijd : 25
Woonplaats : Het Theater<3

BerichtOnderwerp: Re: division rs   di feb 22, 2011 11:07 pm

Riven zuchtte. Wat moest ze in vredesnaam doen hier, ze werd knettergek van al dat gedoe.
Hoe ontmoeten ze?
Terug naar boven Ga naar beneden
feniks vlame

avatar

Aantal berichten : 4585
Registratiedatum : 09-07-10
Woonplaats : de 2e ster aan de rand recht door tot nooit gedacht land

BerichtOnderwerp: Re: division rs   di feb 22, 2011 11:11 pm

was ik me al aant bedenken...
eehm een van de 2 moet vluchten en spring de anders kamer binnen:P
----

ryan plofte neer op de bank
Terug naar boven Ga naar beneden
Anniek

avatar

Aantal berichten : 5006
Registratiedatum : 08-07-10
Leeftijd : 25
Woonplaats : Het Theater<3

BerichtOnderwerp: Re: division rs   di feb 22, 2011 11:15 pm

vlucht jij dan maar, want Riven is in een hotel, dat is vrij toegankelijk.

Riven zette de tv aan in de hoop dat er wat nuttigs op het nieuws zou zijn.
Terug naar boven Ga naar beneden
feniks vlame

avatar

Aantal berichten : 4585
Registratiedatum : 09-07-10
Woonplaats : de 2e ster aan de rand recht door tot nooit gedacht land

BerichtOnderwerp: Re: division rs   di feb 22, 2011 11:21 pm

oke

ryan duizelde wat in
---

kijk even een film af
Terug naar boven Ga naar beneden
Anniek

avatar

Aantal berichten : 5006
Registratiedatum : 08-07-10
Leeftijd : 25
Woonplaats : Het Theater<3

BerichtOnderwerp: Re: division rs   di feb 22, 2011 11:29 pm

Ik ben zo wel weg.

Riven zette de tv maar weer uit en ging douchen.
Terug naar boven Ga naar beneden
feniks vlame

avatar

Aantal berichten : 4585
Registratiedatum : 09-07-10
Woonplaats : de 2e ster aan de rand recht door tot nooit gedacht land

BerichtOnderwerp: Re: division rs   di feb 22, 2011 11:47 pm

ryan hoorde iets en hij kwam wat overeind en keek in de spiegel en zag iemand met een pistool er in en die schoot op hem en hij dook net op tijd weg en dan laat hij de deur dicht vliegen en hij rent het balkon op en keek rond en zag bij een balkon aan de overkant en hij nam een goede aanloop en sprong op de rand van het balkon en vervolgens naar het andere balkon van het hotel er tegen over, en hij keek even achter om en hij zag een man staan en hij maakte de deuur open door mat zijn krachten de sleutel van de binnen kant om te draaien en hij sloop behoudzaam naar binnen
Terug naar boven Ga naar beneden
Anniek

avatar

Aantal berichten : 5006
Registratiedatum : 08-07-10
Leeftijd : 25
Woonplaats : Het Theater<3

BerichtOnderwerp: Re: division rs   wo feb 23, 2011 2:39 pm

Riven zong zacht onder de douche en kwam er weer onder uit en sloeg een handdoek om haar lichaam.
Terug naar boven Ga naar beneden
feniks vlame

avatar

Aantal berichten : 4585
Registratiedatum : 09-07-10
Woonplaats : de 2e ster aan de rand recht door tot nooit gedacht land

BerichtOnderwerp: Re: division rs   wo feb 23, 2011 3:52 pm

ryan had de balkon deur weer gesloten en keek de kamer rond en hij hoorde gezang in een andere kamer en hij verstopte zich achter het gordijn terwijl hij gespannen af wachten, maar hij moest hier weg voor die gene problemen zou krijgen
Terug naar boven Ga naar beneden
Anniek

avatar

Aantal berichten : 5006
Registratiedatum : 08-07-10
Leeftijd : 25
Woonplaats : Het Theater<3

BerichtOnderwerp: Re: division rs   wo feb 23, 2011 4:35 pm

Riven kwam de badkamer uit met alleen een handdoek omgeslagen en ze pakte haar tas op zoek naar iets van kleding.
Terug naar boven Ga naar beneden
feniks vlame

avatar

Aantal berichten : 4585
Registratiedatum : 09-07-10
Woonplaats : de 2e ster aan de rand recht door tot nooit gedacht land

BerichtOnderwerp: Re: division rs   wo feb 23, 2011 4:47 pm

ryan keek naar het meisje dat verscheen uit de badkamer en hij heild zich stil als ze dadelijk ging om kleden zou hij weg lopen en hij bleef achter de gordijnen staan
Terug naar boven Ga naar beneden
Anniek

avatar

Aantal berichten : 5006
Registratiedatum : 08-07-10
Leeftijd : 25
Woonplaats : Het Theater<3

BerichtOnderwerp: Re: division rs   wo feb 23, 2011 5:56 pm

Riven zocht haar kleding uit en begon zich rustig aan te kleden.
Terug naar boven Ga naar beneden
feniks vlame

avatar

Aantal berichten : 4585
Registratiedatum : 09-07-10
Woonplaats : de 2e ster aan de rand recht door tot nooit gedacht land

BerichtOnderwerp: Re: division rs   wo feb 23, 2011 6:05 pm

ryan keek heel even en sloop dan zo geluidloos mogelijk richting de deur aan, en net als hij de klink wilt pakken word er geklopt en ryan schrok
Terug naar boven Ga naar beneden
Anniek

avatar

Aantal berichten : 5006
Registratiedatum : 08-07-10
Leeftijd : 25
Woonplaats : Het Theater<3

BerichtOnderwerp: Re: division rs   wo feb 23, 2011 6:08 pm

Riven trok snel haar jurkje aan en deed de deur open.
Terug naar boven Ga naar beneden
feniks vlame

avatar

Aantal berichten : 4585
Registratiedatum : 09-07-10
Woonplaats : de 2e ster aan de rand recht door tot nooit gedacht land

BerichtOnderwerp: Re: division rs   wo feb 23, 2011 6:14 pm

ryan ging snel een andere kamer binnen
goede dag jonge damen, hubt u net misschien onverwachts bezoek gekregen, vraagt een van de 2 manen die er staat
Terug naar boven Ga naar beneden
Anniek

avatar

Aantal berichten : 5006
Registratiedatum : 08-07-10
Leeftijd : 25
Woonplaats : Het Theater<3

BerichtOnderwerp: Re: division rs   wo feb 23, 2011 6:17 pm

"Ik weet van niks" zei Riven verbaast. "Hoe bedoelt u?"
Terug naar boven Ga naar beneden
feniks vlame

avatar

Aantal berichten : 4585
Registratiedatum : 09-07-10
Woonplaats : de 2e ster aan de rand recht door tot nooit gedacht land

BerichtOnderwerp: Re: division rs   wo feb 23, 2011 6:25 pm

ryan luisterde gespannen aan de deur
mogen we even binnen komen, we zitten ancter een misdadegir aan en die is u huis in gevlucht, zegt eentje en hij gig al na binnen gevolgt door de andere man en eentje liep na het balkon en keek daar
Terug naar boven Ga naar beneden
Anniek

avatar

Aantal berichten : 5006
Registratiedatum : 08-07-10
Leeftijd : 25
Woonplaats : Het Theater<3

BerichtOnderwerp: Re: division rs   wo feb 23, 2011 6:31 pm

Riven had echt geen zin in huiszoekers en veranderde de gedachten van de mannen zodat het was alsof ze alles gezien hadden en ze weer gingen.
Terug naar boven Ga naar beneden
feniks vlame

avatar

Aantal berichten : 4585
Registratiedatum : 09-07-10
Woonplaats : de 2e ster aan de rand recht door tot nooit gedacht land

BerichtOnderwerp: Re: division rs   wo feb 23, 2011 6:37 pm

de mannen knikte dankbaar en gingen dan weg en trokken de deur achterzich dicht
ryan was verbaast tot de deur weer dicht ging en hij maakte de deur een kiertje open en keek naar binnen en zag het meisje
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: division rs   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
division rs
Terug naar boven 
Pagina 1 van 28Ga naar pagina : 1, 2, 3 ... 14 ... 28  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
gSmRPG :: ORPG. :: ORPG.-
Ga naar: