Voor mensen die van GSM komen, en nu hier met een bepaalde groep willen RPGen.
 
IndexRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 een R en S rs XD

Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Volgende
AuteurBericht
feniks vlame

avatar

Aantal berichten : 4585
Registratiedatum : 09-07-10
Woonplaats : de 2e ster aan de rand recht door tot nooit gedacht land

BerichtOnderwerp: een R en S rs XD   di maa 08, 2011 2:02 pm

oke ik hoop tot je zin heb in een starwars rs, want ik ben me nu dood aant vervelen en dacht maak alvast een topic en een rol aan;p
------

De verhalen spelen zich af in een ver verleden in een fictief melkwegstelsel. Veel van de bewoners van dit melkwegstelsel zijn mensen of mensachtige buitenaardse wezens.

Het centrale thema in Star Wars is de eeuwige en universele strijd tussen goed en kwaad, evenals een mysterieuze kracht genaamd De Kracht (The Force). Deze Kracht is de allesleidende symbiose tussen energie en alle levende wezens. Sommige personen zijn in staat De Kracht te gebruiken voor eigen doeleinden. Deze doeleinden zijn onder andere telekinese, helderziendheid en vergroten van fysieke vaardigheden. Deze personen zijn opgesplitst in twee groepen: zij die dit een positieve wijze gebruiken, aangeduid met de naam Jedi, en hen die het op een negatieve wijze aanpakken, aangeduid met de naam Sith. De Jedi beschermen al meer dan 2000 jaar de republiek, die bestaat uit vele planeten sterrenstelsels en hun inwoners.
--------------------------

er is nog altijd een strijd gaande tussen de jedi's en de sith die de macht willen grijpen. maar iedereen weet tot jaren geleden dat was verhalpen door de gene met de naam skywalker. de siths weten tot er na komelingen van zijn en tot die ook zoon sterke kracht in zich hebben en willen die aan hun kant krijgen, maar de jedi's weten dit en proberen dat te voorkomen en de vreden te bewaren, maar dat is niet zo heel simpel

invullen

naam:
achternaam:
leeftijd:
uiterlijk:
innerlijk:
kant:
wapen:
sterke punten:
zwakste punten:
verleden:
extra:
door:

rollen

(ik weet niet of je ze broers wilt laten zijn, ik hoop van wel, zo ja mag ik dan de jongste zijn en zijn verleden verklaart waarom ze niet meer bij elkaar zijn:p. kijk maar of die goed is kan altijd nog aangepast worden)

naam:jesse
achternaam:skywalker
leeftijd:16 bijna 17
uiterlijk:zwart warrig haar, wat aan de magere kant maar dat valt niet zo op door zijn spieren, hij heeft licht grijzen ogen, en hij heeft een normalen huidskleur,hij heeft een litteken dat begint bij zijn slaap aan de linker kant en hij eindigt in zijn nek aan de rechter kant die loopt dus aan de achter kant van zijn hoofd maar die zij je bijna niet door zijn haren
innerlijk:hij is een rebelse roekeloze jongen door het leven op de straat hij heeft niet veel vrienden maar een paar, en daar is hij wel aardig tegen, hij is niet op zijn mond gevallen en zal hem open doen als hem iets niet bevalt, ook is hij altijd wel aardig tegen kinderen, hij is ook nieuwschierig naar dingen die nieuw zijn, hij vertrouwt bijna niemand dus iemand om met zijn problemen te spreken durft hij niet alleen op zijn werk iser iemand degen wie hij het wel durft.
kant:nog geen X3
wapen:hij heeft een jedi zwaard die hij heeft verstopt, hij weet alleen toen hij bij kwam tot hij die bij zich had liggen
sterke punten:hij kent de straten heel goed en weet ook hoe hij ze moet gebruiken ook kan hij goed om gaan met het lichtzwaard
zwakste punten:zijn dromen die heel verwarrend zijn soms word hij er ziek van, en zijn litteken is heel gevoelig en de force daar kan hij niet mee over weg hij weet ook niet wat het is soms gebruikt hij het gewoon.
verleden:hij weet niks van zijn verleden hij weet alleen tot hij wakker werd bij een helehoop puinhoop en brand en tot hij veel bloed zag, en hij is in paniek weg gerent en ergens gaan liggen toen hij daarna wakker werd. lag hij in een bed en was hij verzorgt door een vrouw die een bar runde of eerder eet cafe. nu slaapt hij daar niet meer maar in het begin wel, nu eet hij er een keer perdag en helpt met de afwas in ruil daar voor.
extra:hij zit niet vaak op een plaats omdat hij steeds vaker jedi's en shits tegen komt en die hem raaren dingen vragen, en nu ontwijkt hij ze zo veel mogelijk, misschien zijn ze kwaad omdat hij dat licht zwaard heeft of zo
door:feniks

dubbel rol komt nog wil eerst jou rol zien:p
Terug naar boven Ga naar beneden
Ruuz

avatar

Aantal berichten : 1268
Registratiedatum : 08-07-10
Woonplaats : GEHENNA >;3

BerichtOnderwerp: Re: een R en S rs XD   di maa 08, 2011 4:17 pm

naam: Darren Arachne
achternaam: Skywalker
leeftijd: Net 19 geworden
uiterlijk: Darren heeft zwart piekerig haar wat uitkrult in de puntjes waardoor zijn haar iets langer lijkt dan het is. Het komt net niet op zijn schouders. Hij heeft heel aparte ogen; De buitenste kant is donkergrijs, daarna neigt het een beetje naar blauw, en hoe meer naar het midden, hoe groener het word, en dan zit er rond de pupil nog geel. Het zijn net kattenogen, en hebben ook best een scherpe vorm. Darren is lang, en breed gebouwd, maar overdrijf het niet! Hij ziet er niet uit als één of andere bodybuilder. Zijn spieren vallen haast niet op onder zijn losse kleding.
innerlijk: Darren is flink afgekoeld bij de Sith's, en dan bedoel ik koeler qua innerlijk! Hij is kil en hard als steen, en in een gevecht zal hij je in koelen bloede doden. Hij kent geen genade, noch medeleven. Mensen zijn bang voor hem, en ze hebben alle reden om bang te zijn. Geef één verkeerd woord, en hij ramt je tegen de muur. Hij heeft een soort arrogantie ontwikkeld bij de Sith's, wat Darth Vader alleen maar goed vind. Naast al dat, heeft hij nog een klein beetje hart over, en dat is voor zijn broertje die hij op jonge leeftijd kwijt is geraakt, maar dat klein beetje hart staat op het punt om op te raken. En maak niet te veel van zijn innerlijk, hij is zeker geen psychopaat, en ook geen pyromaan of noem maar op. De redenen om nog vrolijk te zijn, zijn gewoon weg geblazen. Zie verleden.
kant: Sith, DUIDELIJK!
wapen: Hij heeft een rood lichtzwaard, die hij vaak gebruikt, maar hij heeft echter ook een nieuwe uitvinding die hij zelf heeft ontwikkeld; de schokdraadjes. Hij laat draadjes uit een soort pistooltje schieten, en die kleven zich aan je vast. Hij drukt op een knop, en ZAPPP! Je krijgt een schok van 100 Volt. En dat doet pijn!
sterke punten: Darren is misschien haast harteloos, maar als hij iemand moet beschermen doet hij dat totdat hijzelf of de tegenstander dood gaat. Ook is hij moeilijk te ondervragen, want hij houdt zijn mond gewoon.
zwakste punten: Zijn verleden, en zijn broertje natuurlijk.
verleden: Darren is zijn broertje op jonge leeftijd verloren. Hij kan het zich nog precies herrineren. De aanval van de Sith's op hun huis, hun vader en moeder die Darren en Jesse probeerden te beschermen, en dan de brand. Het was de verschrikkelijkste dag uit zijn leven. De Sith's wisten hun ouders te overmeesteren, en wouden ook Darren en Jesse doden, maar Darren pakte het lichtzwaard van zijn vader(die hij nu nog steeds gebruikt), en viel de Sith's aan. Natuurlijk was hij geen partij voor hun, maar de Sith's zagen dat hij bloedlust had, en wouden hem en zijn broertje meenemen naar de Sith's. Darren, die in tranen was uitgebarsten, smeekte hun dat ze alleen hem meenamen en zijn broertje met rust lieten. Hij zwoor hun dat hij alles zou doen wat Darth Vader maar vroeg, en dat ze zijn broertje erbuiten hielden. De Sith's accepteerden dit, en namen Darren mee(Darren was een erg slim kind, en wist dat als Jesse groot was, dat hij de Sith's zeker wel aan kon. Intussen planden de Sith's om Jesse na verloop van tijd ook bij hun te halen. Darren besefte dit, maar wist dat waar Jesse ook was, dat hij altijd veiliger daar was dan bij de Sith's). Darren is na dit alles erg verandert, maar hij denkt nog regelmatig aan Jesse.
extra: Darren is intussen erg goed met de force, al is er iets raars mee. Soms werkt het, soms niet, en soms wordt hijzelf van zijn voeten geworpen.
door: Ruuz
Terug naar boven Ga naar beneden
Anniek

avatar

Aantal berichten : 5006
Registratiedatum : 08-07-10
Leeftijd : 25
Woonplaats : Het Theater<3

BerichtOnderwerp: Re: een R en S rs XD   di maa 08, 2011 4:20 pm

Jaloers!Sad haha Ruuz zullen we verder gaan met onze division?
Terug naar boven Ga naar beneden
feniks vlame

avatar

Aantal berichten : 4585
Registratiedatum : 09-07-10
Woonplaats : de 2e ster aan de rand recht door tot nooit gedacht land

BerichtOnderwerp: Re: een R en S rs XD   di maa 08, 2011 4:25 pm

arme anniek :O
oke beginnen
-------

jesse was net klaar met de afwas en hij zei maya gedag en ging via de achter deur naar buiten, eidelijk de af was was klaar nu kon hij nog een beetje van de avond genieten eer hij een rustplek moest vinden voor de nacht en hij deed zijn vest dicht het was een beetje aan de frisse kant en hij keek omhoog en zag regen wolken, fijn dat kon er ook nog wel bij, en hij begon te lopen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Ruuz

avatar

Aantal berichten : 1268
Registratiedatum : 08-07-10
Woonplaats : GEHENNA >;3

BerichtOnderwerp: Re: een R en S rs XD   di maa 08, 2011 4:37 pm

'Oke, oke. Niet huilen. Hopelijk voer je je opdracht morgen wél goed uit, anders zal Darth Vader het niet op prijs stellen.' zei Darren tegen een nieuweling, die niet eens de simpelste opdracht kon voltooien. Hij rolde zijn ogen even toen de jongen weg ging. Waarom neemde Darth Vader steeds nieuwe mensen aan? Het werd irritant op een gegeven moment... Darren liep naar buiten, de frisse avond in, en leunde tegen de muur. Hij keek naar de lucht, naar de maan die verstoppertje speelde met de wolken, en de sterren die fonkelden, en weer verdwenen door de grijze wolken. De grijze wolken gaven zijn humeur perfect weer... Darren liet zich langs de muur omlaag glijden tot hij op de grond zat, en zoals bijna altijd, dacht hij weer aan Jesse. Dat kleine stukje in zijn hart dat nog niet bevroren was.
Terug naar boven Ga naar beneden
feniks vlame

avatar

Aantal berichten : 4585
Registratiedatum : 09-07-10
Woonplaats : de 2e ster aan de rand recht door tot nooit gedacht land

BerichtOnderwerp: Re: een R en S rs XD   di maa 08, 2011 4:44 pm

jesse liep door de straten en steegjes heen en dacht aan zijn verleden dat nog altijd een zwart gat bleef al droode hij wel vaker over een brand en hij kreeg al kippenvel bij de gedachten er aan. dan voelt hij een regendruppel op zijn hoofd vallen en hij keek omhoog terwijl meer druppels begonnen te vallen en hij begon te rennen en keek rond voor een droge schuilplaats tot hij eentje van bij een nogal uod huis en hij stond er voor onder het droge stukje en hij schudden zijn natten haren door elkaar. tot hij iets hoort en op kijkt, en ziet 2 mensen. "Dag jonge jedi, zegt een van de 2.
jedi...vraagt jesse vaag en dan dacht hij aan het licht zwaard en hij keek er naar. ik ben er geen zegt hij dan koppig en ging wat achter uit.
Terug naar boven Ga naar beneden
Ruuz

avatar

Aantal berichten : 1268
Registratiedatum : 08-07-10
Woonplaats : GEHENNA >;3

BerichtOnderwerp: Re: een R en S rs XD   di maa 08, 2011 5:31 pm

Darren probeerde weer te achterhalen waarom hij eigenlijk bij de Sith's was gekomen. Waarom zou hij met diegenen gaan werken die hun ouders hadden gedood? Het was geen lastige vraag, want hij had het voor Jesse gedaan, maar nog steeds had hij een raar gevoel over dit besluit.
Terug naar boven Ga naar beneden
feniks vlame

avatar

Aantal berichten : 4585
Registratiedatum : 09-07-10
Woonplaats : de 2e ster aan de rand recht door tot nooit gedacht land

BerichtOnderwerp: Re: een R en S rs XD   di maa 08, 2011 5:36 pm

je bent ook geentje van ons jonge...dus wat ben je dan wel. vraagt de andere jonge sith. jesse grijst naar hem, weg, antwoord hij en hij rende de steeg er naast in voor de 2 iets konnen doen en hij rende zo hart hij kon door de regen plassen heen en negeerde de regen die op hem neer viel. dan ging hij een straat in maar zag verder op eentje staan en hij ging weer een steeg in en een andere straat om vlak langs een hoek bij een gebouw en hij knalde vol tegen iemand op en hij wist zich nog net bij de muur vast te grijpen en hij keek de jongen aan,(darren) sorry heb haast, zegt hij en hij rende er weer vandoor, en niet veel later kwamen de 2 siths aan rennen uit de steeg,
Terug naar boven Ga naar beneden
Ruuz

avatar

Aantal berichten : 1268
Registratiedatum : 08-07-10
Woonplaats : GEHENNA >;3

BerichtOnderwerp: Re: een R en S rs XD   di maa 08, 2011 5:46 pm

Darren hoorde toen plotseling snelle voetstappen en wist dat er mensen aan het rennen waren. Hij maakte echter geen aanstalten om te kijken wie het waren. Hij wist dat ze langs hem zouden komen, dus verroerde hij geen vin en bleef ontspannen zitten. Dat was totdat een jongen naast hem de muur vast greep. Darren keek om naar de jongen, en herkende hem in een oogwenk. Dat was... Dat was Jesse! Hij krabbelde snel overeind toen hij ervan door ging en zag de twee Siths uit de steeg komen rennen. Darren leunde weer ontspannen tegen de muur, en maakte een miniscule beweging met zijn hand, die haast niet zichtbaar was, waardoor de force op kwam en de twee Siths liet omvallen. Hij keek om, deed alsof hij het niet was. 'Waar zijn jullie mee bezig, stelletje debielen!?' gromde hij.
Terug naar boven Ga naar beneden
feniks vlame

avatar

Aantal berichten : 4585
Registratiedatum : 09-07-10
Woonplaats : de 2e ster aan de rand recht door tot nooit gedacht land

BerichtOnderwerp: Re: een R en S rs XD   di maa 08, 2011 5:53 pm

de 2 siths vloekte kwaad op elkaar. ga achter die jonge aan...zegt eenjte terwijl hij omhoog begon te krabbelen. en de ander volgde zijn voorbeeld.
jesse daar in tegen rende door en keek even achter om en zag ze op de grond liggen en grijsde en dan verdween hij in een steeg en hij lachte. maar zag dan tot die dood liet, en hij liep tot bij de muur en probeerde de rant te grijpen want hij wist tot terug lopen geen zin had.
Terug naar boven Ga naar beneden
Ruuz

avatar

Aantal berichten : 1268
Registratiedatum : 08-07-10
Woonplaats : GEHENNA >;3

BerichtOnderwerp: Re: een R en S rs XD   di maa 08, 2011 6:24 pm

Darren rolde met zijn ogen. 'Laat mij maar.' zei hij en rende achter Jesse aan terwijl hij zijn lichtzwaard trok. Hij wist niet waar hij was, en rende even rond voor hij hem in een steeg vond. Hij liep de steeg in en ging op Jesse af. Hij zette zijn lichtzwaard aan, en hoopte dat Jesse de rode gloed en de barst erin herkende. Het lichtzwaard van hun vader.
Terug naar boven Ga naar beneden
feniks vlame

avatar

Aantal berichten : 4585
Registratiedatum : 09-07-10
Woonplaats : de 2e ster aan de rand recht door tot nooit gedacht land

BerichtOnderwerp: Re: een R en S rs XD   di maa 08, 2011 6:41 pm

jesse kwam net niet an de rand en hij wilde op de vuilnis bak klimmen maar hoord dan het geluid van een lichtzwaard en hij draait zich om en keek na de jongen. maar dat was de jongen waar hij net tegen aan was gelopen."die woorden van net neem ik terug" sist hij en hij ging tegen de muur aan staan en hij keek naar het licht zwaard en hij pakte de zijne en zette hem aan hij was donker geel. ie van hun moeder, en hij keek naar het lichtzwaard...met een barst maar kon het niet plaatsen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Ruuz

avatar

Aantal berichten : 1268
Registratiedatum : 08-07-10
Woonplaats : GEHENNA >;3

BerichtOnderwerp: Re: een R en S rs XD   di maa 08, 2011 6:54 pm

'Hm, houd ze toch maar.' zei Darren, en vond het jammer dat Jesse het niet herkende. Hij richtte zijn hand op Jesse en liet hem over de muur zweven. Hij zette zijn lichtzwaard uit. 'Wees voorzichtig. Ik kan je niet nog een keer redden.' zei hij en keek Jesse recht aan. Hij schonk hem een kleine glimlach en liet de force los toen Jesse aan de andere kant van de muur was, zodat hij op de grond zou landen.
Terug naar boven Ga naar beneden
feniks vlame

avatar

Aantal berichten : 4585
Registratiedatum : 09-07-10
Woonplaats : de 2e ster aan de rand recht door tot nooit gedacht land

BerichtOnderwerp: Re: een R en S rs XD   di maa 08, 2011 7:02 pm

jesse was verbaast door wat er gebeurdemaar hij kende die kracht die had hij ook eens gebruikt en keek de jongen aan, vooral verbaast. waarom hielp deze jonge hem en dat licht zwaard het kwam hem bekent voor maar waar van... "waarom.."begon hij maar de force stopte en hij lande in een vuilnis bak onder hem die de jonge natuurlijk niet kon zien...nu wist hij nog niks, "Dankje...riept hij nog toen hij uit de vuilnis bak klimde na de jonge en begon dan weg te rennen.
de 2 siths hadden het gezien. "Ben je niet goed wijs...darht vader probeert die jonge al een maand te krijgen"snauwt de jongen. hij zal niet blij zijn met je daad. en hij begint terug te lopen
----
heb gereageert bij dat eiland wat je nieuw hebt gemaakt
Terug naar boven Ga naar beneden
Ruuz

avatar

Aantal berichten : 1268
Registratiedatum : 08-07-10
Woonplaats : GEHENNA >;3

BerichtOnderwerp: Re: een R en S rs XD   za maa 12, 2011 10:59 am

Darren keek achterom naar de 2 Siths en hield ze tegen met de force. Hij drukte ze tegen de grond, zo hard dat de kracht op hun longen drukte, zodat ze bijna geen adem meer kregen. 'Geen woord, tenzij je wilt zien wat ik nog meer kan met de force.' siste hij tegen ze nadat hij zich had omgedraaid. Hij liep rustig langs hun heen en liet ze toen weer los.
Terug naar boven Ga naar beneden
feniks vlame

avatar

Aantal berichten : 4585
Registratiedatum : 09-07-10
Woonplaats : de 2e ster aan de rand recht door tot nooit gedacht land

BerichtOnderwerp: Re: een R en S rs XD   za maa 12, 2011 3:11 pm

ome speel even ook een slechte rol een meisje is net zo oud ls darren(ik ga ook nog een deinstmeisje spelen dienst meisje van darren:P)
------
de 2 siths lagen op de grond en waren verbaast door zijn uit barsting. Maar dan komt een adere sith doe hoek om en ze staat voor darren en keek hem vernietigent en kill aan,"Als ik jou was darren zou ik maar op passen met wat je doet, Anders pak ik je broertje eens aan en mag jij toe kijken," het meise ddat dacota heette keek darren aan en legde een hand in zijn nek en trok hem dichter bij."Ik weet waar hij werkt," sist ze in zijn oor en gaf hem speels een kus in zijn nek en liet hem los.

jesse had een heel eind gerend toen hij zijn pas minderde en na een paar stegen gehad te hebben vond hij een goede beschutte plek onder een noodt trap en hij ging er onder zitten en maakte het zich gemakkelijk terwijl hij aan die jonge dacht.
Terug naar boven Ga naar beneden
feniks vlame

avatar

Aantal berichten : 4585
Registratiedatum : 09-07-10
Woonplaats : de 2e ster aan de rand recht door tot nooit gedacht land

BerichtOnderwerp: Re: een R en S rs XD   za maa 12, 2011 10:36 pm

ben uit verveling die rollen gaan maken die ik in gedachten had

mijn 2e rol en een slechte
naam:dacota
achternaam:swa
leeftijd:19
uiterlijk:kom
innerlijk:sluw, gemeen harteloos, speels, scharmand,ongeduldig.
kant:sith
wapen:lichtzwaard
sterke punten:iemands zwakke punt gebruiken en verleiden
zwakste punten:geduldig zijn.
verleden:ze is al jaren een trouwe sith en weet precies hoe alles gaat en hoe darht vader het wilt hebben.
extra:se vind darren wel leuk zoals wel meerdere jongens
door:feniks

naam:sue
achternaam:almeda
leeftijd:17
uiterlijk:komt
innerlijk:aardig, verlegen beleeft, koppig, slim, geduldig, zorgzaam
kant:jedi
wapen:meestal een vuur wapen
sterke punten:richten
zwakste punten:als ze heel bang is gaat ze hipperventileren.
verleden:ze is een princes van een kleine planeet dat bij de jedi's hoort
extra:ze is een halfjaar terug ontvoert door de sith nu werkt ze daar als een bediende
door:feniks

Terug naar boven Ga naar beneden
Ruuz

avatar

Aantal berichten : 1268
Registratiedatum : 08-07-10
Woonplaats : GEHENNA >;3

BerichtOnderwerp: Re: een R en S rs XD   zo maa 13, 2011 8:01 pm

(lol, Darren gaat haar gewoon pesten met terug verleiden xD)

Darren zag Dacota aan komen en rolde lichtjes met zijn ogen. Oh, daar heb je haar ook weer... dacht hij. Hij stopte met lopen en bleef recht voor haar staan, terwijl ze zijn nek pakte en hem dichterbij trok. Zijn ogen vernauwden zich iets toen ze hem in zijn nek kuste, maar pakte toen haar hand voordat ze die kon weg trekken. 'Voordat je ook maar een vinger op hem legt, heb ik jou al aangepakt.' zei hij in haar oor, en kuste haar oorlel toen plagend. Hij grijnsde lichtjes en liet Dacota's hand weer los. Daarna liep hij kalm weer verder.
Terug naar boven Ga naar beneden
feniks vlame

avatar

Aantal berichten : 4585
Registratiedatum : 09-07-10
Woonplaats : de 2e ster aan de rand recht door tot nooit gedacht land

BerichtOnderwerp: Re: een R en S rs XD   zo maa 13, 2011 8:05 pm

dacota liet darren dat doen soms vond ze het fijn maar als ze het niet wilde zou ze het laten wete, ze grijnst,"oh darht vader wilt je spreken, glimlacht ze onschuldig.."En wel nu." zegt ze er achter aan waarna ook zei begon te lopen. ze had darth vader ingelicht toen ze darren zijn broertje had zien helpen ze wist hoe darth vader daar over dacht dus had ze hem ingelicht voor darren kon dreigen tegen haar

jesse viel in slaap
Terug naar boven Ga naar beneden
Ruuz

avatar

Aantal berichten : 1268
Registratiedatum : 08-07-10
Woonplaats : GEHENNA >;3

BerichtOnderwerp: Re: een R en S rs XD   zo maa 13, 2011 8:33 pm

naam: Aria
achternaam: Suede
leeftijd: 16
uiterlijk: >> Clickitty! <<
innerlijk: Aria is erg aardig en zorgzaam. Ze houdt van haar vrienden en laat ze dan ook nooit meer gaan. Ze kan echter ook erg pissig overkomen, maar dat is wanneer ze in een al niet zo goede stemming is, of iets aan haar hoofd heeft. Ze heeft een kort lontje, en is zo koppig als wat.
kant: Jedi
wapen: Een blauw lichtzwaard, en lasergeweren met een lange loop voor lange afstanden.
sterke punten: Schieten. Ze is een perfecte scherpschutter.
zwakste punten: Haar enkels. Die zijn nogal zwak, dus ze gaat snel door haar enkels en valt sneller neer.
verleden: Aria weet niks meer van haar verleden.
extra: Ze is gekozen om bij de Jedi te komen door haar kwaliteiten als scherpschutter. Omdat haar enkels zo zwak zijn, ligt ze vaak op de loer met een lasergeweer en wacht tot ze iemand kan neerschieten.
door: Ruuz

'Joepie...' mompelde Darren meer tegen zichzelf dan tegen Dacota. Hij stak zijn handen in zijn zakken en liep rustig naar het ruimteschip om terug te gaan naar het Hoofdkwartier. Zijn gedachten dwaalden wat af.
Terug naar boven Ga naar beneden
feniks vlame

avatar

Aantal berichten : 4585
Registratiedatum : 09-07-10
Woonplaats : de 2e ster aan de rand recht door tot nooit gedacht land

BerichtOnderwerp: Re: een R en S rs XD   zo maa 13, 2011 8:37 pm

dacota ging met darren mee dit wilde ze niet missen X3

darth vader zat in een stoel bij het raam en wachte ongeduldig terwijl hij uit keek over de gebouwen, en hij dacht aan darren, hij had een opdracht in zijn gedachten voor hem en die kon hij niet weigeren,

jesse sliep onrustig en kreeg een droom die altijd het zelfde was over het vuur en een jonge die hem beschermde hij zag alleen de achter kant...maar hij wist zijn naam darren dat had hij iemand horen zeggen, en hij zag hem verdwijnen in de vlammen rewijl hij zijn naam schreeuwde
-----

als je even op msn komt laat ik je het uiterlijk van sue en dacota zien:p
Terug naar boven Ga naar beneden
Ruuz

avatar

Aantal berichten : 1268
Registratiedatum : 08-07-10
Woonplaats : GEHENNA >;3

BerichtOnderwerp: Re: een R en S rs XD   zo maa 13, 2011 9:06 pm

Darren liep het ruimteschip in en ging op de passagiersstoel zitten. Hij deed zijn gordels niet eens vast toen het ruimteschip opsteeg en op weg ging naar het Sith hoofdkwartier. Darren zuchte diep. Hij had zich heel erg in de nesten gewerkt... Hij wist niet hoe hij hier uit moest komen. Misschien moest hij zo dadelijk even bij Sue langs gaan... Die wist vast wel wat(is het goed dat Sue en Darren een soort van vrienden zijn?).

BENG. Weer raak! Aria stond op van haar schutters-houding en kraakte even haar vingers. Ze hees de schouderband van haar lange geweer over haar schouder, en besloot dat ze wel genoeg had geoefent. Ze had elk doel geraakt, precies in de roos.
Terug naar boven Ga naar beneden
feniks vlame

avatar

Aantal berichten : 4585
Registratiedatum : 09-07-10
Woonplaats : de 2e ster aan de rand recht door tot nooit gedacht land

BerichtOnderwerp: Re: een R en S rs XD   zo maa 13, 2011 9:10 pm

jesse sliepX3

dacota was ook rustig gaan zitten en keek verveeld rond. maar toen het ruimteschip een kwatier later lande stond ze vrijwel meteen op en liep het ruimte zchip uit en ging met een hand door haar haren

darth vader voelde de force van darren dichter bij was en hij ging recht staan en liep een stukje dichter bij het raam.

sue was de kammer van darren aan het op ruimen. ze was zijn bediende volgens darth vader maar ze prees zich gelukkig hij was wel vriendelijk en ze glimlachte
Terug naar boven Ga naar beneden
Ruuz

avatar

Aantal berichten : 1268
Registratiedatum : 08-07-10
Woonplaats : GEHENNA >;3

BerichtOnderwerp: Re: een R en S rs XD   zo maa 13, 2011 9:22 pm

Darren liep rustig het ruimteschip uit toen die was geland, en liep onverschillig naar de zaal waar Darth Vader was. Hij leek niet bang te zijn, noch nerveus. Hij was het wel gewend om vaker bij hem te komen.
Terug naar boven Ga naar beneden
feniks vlame

avatar

Aantal berichten : 4585
Registratiedatum : 09-07-10
Woonplaats : de 2e ster aan de rand recht door tot nooit gedacht land

BerichtOnderwerp: Re: een R en S rs XD   zo maa 13, 2011 9:28 pm

darth vader zuchte diep, aventoe vraag ik me af op je de laatste jaren niet genoeg hebt geleert en soms vraag ik me af of je te veel hebt geleerd. zegt hij en hij draaide zich naar darren toe. ik heb gehoort tot je je broertje hebt laten gaan en daar bij hebt geholpen ook nog...ik was naar hem op zoek ik was niet van plan hem pijn te doen, maar door jou stomme gedrag denk ik het misschien wel te doen...maar ik geef je een kans skywalker, dan zal ik je broertje geen pijn doen niet zoals ik bij jou heb gedaan. zegt hij en hij ging dichter naar hem toe, breng me je broertje binnen 3 uur wil ik hem hier hebben, zo niet vind iemand anders hem wel.sist hij...je hebt drie uur en hij keert hem de rug toe.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: een R en S rs XD   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
een R en S rs XD
Terug naar boven 
Pagina 1 van 6Ga naar pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
gSmRPG :: ORPG. :: ORPG.-
Ga naar: